Контактирајте нас

Група камен YеYанг Xиамена.

Контактирајте нас: Хенгрy Wанг

Тел:86-592-5163171/179

Факс : 86-592-5163172

WхатсАпп:86-15860798923

Е-маил :ceo@china-stone-experts.com

1 . Xиамен Оффице: Роом1835-1837,Но.863,Xиахе Роад, округ Симинг, Xиамен, 361004, Кина

2 . мермерна фабрике: Дунгљенг камена индустрија зона, Yуањианг Роад, Цхангјианг град, град Ругао, НанТонг, ЈиангСу провинције.

3 . бескужнику фабрике: XиБан село, СхиЈинг град, Нан'Ан град, провинцији Фујиана.

4 . Схуитоу плоче фабрике: Xијин развоја Зоне, Схуитоу град, Нан'ан град, покрајина Фујиана.

Bosh sahifa > о нама

Xиамена Yеyанг камен група је водећа камене произвођач основан 1993 године, која се налази у каменој родном граду, Xиамен андамп; Схуитоу. Преко 23 године био специјализовали камене израду. Yеyанг је не само за компанију, али и група са више од 20 породица, у фабрикама.


Од 1993 године, смо уложили више од 10 каменоломи, укључујући Кастро белог мермера, Вермонт Греy мермер, црни лед цвет мермер, гранит и травертин. Великом снагом дуговати 2 трговања компаније андамп; 3 стручан и професионалан фабрике (са укупне површине више од 60, 000 м ²;), наша мисија је да пружи врхунску услугу са најконкурентнијим цена и најбољи квалитет производа за наше купце. Није нам велико задовољство да видим многе нове купце да постане наше редовне партнере и узајамног раста са корисницима наших услуга у протеклих година.

Морамо имати приступ многим нови кинески мермера каменоломи и нам нуди и широк распон одабире од већине премија кликера изабран међу стотинама каменоломи. Многи нови кликера из Кине и других земаља налазе се у наше нове базе у мермер, са облашћу која је више од 60 000 квадратних метара. Ми ћемо наставити да донесе свакакве нове кликере упознати са различитим захтевима наших клијената. Добро дошли да нас контактирате, ако ћете да купите ли какав нови материјал из Кине.

Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory

Извоза наше компаније:
1 . Xиамен Yеyанг Имп андамп; ЕXП Цо., Лтд.
2 . Xиамен Yиqинг Имп андамп; ЕXП Цо., Лтд.

3 .ЕНУОГРОУПЦО ., ОГРАНИЧЕН.


Наше фабрике:
1 . Јиангсу Yеyанг камена индустрија Цо., ЛТД (мермерна плоча, рез-величина)


2 . Фујиана Yуанхонг Грађевински материјали Цо., Лтд (пултови, сујета врхове)


3 . Схуитоу Yеyанг гранит велике плоче фабрике (гранитне плоче, пултови, рез-да-величина)


Насе породице фабрике:Више од 20 породица, у фабрикама.

Yеyанг породица фабрике-више од 20 Кина камен фабрике за набавку све ти треба.


Материјали:
Мермер , кварц, гранит, оникс, базалт, Слејт, пешчара, травертин, Блуестоне итд вештачка камен.


Главни производи:
Мермерна плоча андамп; Плочице , гранитне андамп; Мермерна андамп; Кварцни пултови, сујета врхове, пројекат рез-да-величина, камен потопи андамп; Лавор , камин, мозаик, ПавингСтоне андамп; Степенице, колоне, скулптура, фонтана, пејзаћ камен, итд.


ЗаштоЦзборУс?
1 . разумна цена:
Као професионални произвођач, ми смо конкурентни у цену. У међувремену, као познати локални снабдевач са више од 20 породица, у фабрикама, смо имати продавао више од 20 земаља редовно уз највише цијене чувања цену.


2 . више производа:
Наши производи су у велику разноврсност, ПР. гранит, мермер, кварц, оникс, базалт, Слејт, пешчара, травертин, Блуестоне, Qуартизите итд вештачка камен. Блокови, плоче, плочице, пултови, сујета врхови, рез-да-величина, камен потопи андамп; Лавор , камин, мозаик, камена андамп; Степенице, колоне, скулптура, фонтана, Ландсцапинг итд су све доступне у тој фабрици. Без обзира на то какве материјалне андамп; који број вам треба, урадимо то за тебе.


3 . контрола квалитета
Сви производи су под строгим контрола квалитета. Уверавам вас да оно што нудимо је супериорна и квалитета производа. Од почетка производње да у инспецтионоф завршио роба, смо пажњу на све детаље и дати све од себе да бисте избегли грешке пажљиво.


4.ОдличанСервис
Наша Мисија је да својим купцима са одличан комплетном услугом током сарадњу, а овако је преко 20 година. Ми поштујемо вас, наших купаца и твоје одлуке. Yеyанг камен групе односи се тичу и има за циљ да пружи најбоља опција за вас.


5 прилагођени дизајн
Ако не пронађете спецификацију требате, контактирајте нас слободно. Било које прилагођене величине могу се направити према вашим специфичним захтјевима.


Искрено поздрављамо сваки нови потенцијални клијент да нас контактирате. Ће не само снабдем прави материјал на основу твог захтева квалитета са ценама, али такође вам пружају врхунску услугу путем брзе реакције са конструктивна решења. Наши напори и твоја подршка доводи добијају посао, што чини тебе и све нас да идемо даље.


Ћете задовољити са нама од почетка до краја!


Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory